SCiO Nederland

SCiO-NL: Wie zijn we en wat doen we?

Als SCiO-NL, de Nederlandse tak van SCiO (Systems and Complexity in Organizations), nodigen we je graag uit om een keer vrijblijvend onze maandelijkse bijeenkomsten bij te wonen. Soms online, soms in levende lijve, maar altijd interessant en levendig. Voorkennis is zeker niet vereist: een frisse blik en een gezonde nieuwsgierigheid zijn vaak belangrijker dan eerder opgedane kennis.

We zijn geïnteresseerd in allerlei vormen van systeemdenken, maar hebben een sterke focus op praktische toepasbaarheid. We noemen onszelf dan ook wel de vereniging van doelgerichte systeemdenkers.

Naast presentaties experimenteren we met andere werkvormen en behandelen we af en toe cases. Onderwerpen en cases kunnen door leden of andere geïnteresseerden worden aangeleverd; presentaties worden regelmatig gegeven door gastsprekers en zijn soms in het Engels.

Wanneer en waar?

Onze maandelijkse bijeenkomsten zijn afwisselend op de 2e dinsdag en de 2e vrijdag van de maand.

Online meetings duren ca. 2 uur, voor live bijeenkomsten trekken we een dagdeel uit. Houdt de aankondigingen in de gaten voor de precieze datum en tijd en natuurlijk voor de onderwerpen.

Als we elkaar (na Corona) weer een keer ‘in het echt’ gaan ontmoeten, doen we dat vaak op het volgende adres: Businesspark de Hagen, Hagenweg 3c, 4131 LX, Vianen.

Bestuur

Ed van der Winden - voorzitter. Email: ed@doitogether.nl. Telefoon: +31 6 8162 1261.

Frans Leijse - penningmeester.

Hans Nouwens - algemeen bestuurslid. Email: Hans.Nouwens@sogeti.com. Telefoon: +31 6 14015696

Bart den Dulk - algemeen bestuurslid.